Sopimusehdot

Yleistä

Verkkopalvelu www.scarffalla.com (www.scarffalla.fi) ja www.fashionathome.fi on Fashion at Home -myymälän tarjoama kauppa.

Verkkopalvelu on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, viikon kaikkina päivinä, pois lukien päivityksistä johtuvat palvelukatkokset. Fashion at Home ei vastaa verkkopalvelun ongelmista, jotka johtuvat käyttäjän omasta tietoliikenneyhteydestä tai hänen käyttämästään tietokoneesta.

Verkkopalvelu on optimoitu toimimaan yleisimmillä selaimilla, kuten Internet Explorer ja Firefox sekä mobiililaiteilla.

 

Muutokset

Fashion at Home varaa itselleen oikeuden muuttaa verkkopalvelua parhaaksi katsomallaan tavalla. Tämä koskee myös tarjolla olevien tuotteiden hintoja sekä toimituskuluja. Käyttäessään verkkopalvelua käyttäjä hyväksyy nämä ehdot.

 

Hinnat

Verkkopalvelun tuotteiden hinnat sisältävät alv:n 24 %.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun Paytrail Oyj (2122839-7) toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kuluttajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen tavoin.

HUOM. kun maksu on suoritettu verkkopankin sivuilla, käyttäjän tulee palata verkkopankin ohjeiden mukaisesti Fashion at Homen sivuille, jolloin tilaus aktivoituu.

 

Toimitusaika

Toimitusaikamme on 2-4 arkipäivää tilauksesta.

Nouto Postin automaatista

Nouda tilauksesi valitsemastasi automaatista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys. Katso automaattien sijainti.

Postin tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa automaatista silloin kun se itselle parhaiten sopii.

Katso video: Paketin noutaminen automaatilta

HUOM! Jos haluat käyttää Postin pakettiautomaattia, on matkapuhelinnumero pakollinen tieto jotta voimme toimittaa lähetyksen haluamallanne tavalla. Posti lähettää ilmoitettuun puhelinnumeroon saapumisilmoituksen sekä automaatin käyttökoodin.

Jos puhelinnumeroa ei ole tiedossamme, toimitamme lähetyksen tavallisena pakettina ilmoittamaanne osoitteeseen.

Nouto postista

Nouda tilauksesi valitsemastasi postista. Jos haluat lähetyksen taloyhtiösi Smartpost-automaattiin, laita postinumeron viimeiseksi numeroksi 4. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys. Katso postien sijainti.

Postin tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun se itselle parhaiten sopii.

Toimituskulut

0€/ tilaus.

 

Palautusoikeus

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Palautukset osoitteeseen:
Kotirouva Oy
Tikkurikuja 1
00750 HELSINKI

Toimitusehtojen mukainen palautus on maksullinen.

Turvallisen palautuksen takaamiseksi hyvitys suoritetaan Paytrail-maksupalvelun kautta.

 

Markkina-alue

Verkkopalvelu markkinoi tuotteita pelkästään Suomen alueella. Ei toimituksia ulkomaille.

 

Rekisteröityminen

Oletusarvoisesti käyttäjän sähköpostiosoite on käyttäjätunnus. Unohtuneen salasanan voi tilata sähköpostiin. Rekisteröitynyt käyttäjä voi selata tilaushistoriaa, seurata tilauksen tilannetta sekä ylläpitää omia yhteystietojaan, esim. osoitteenmuutosten varalle. Lisäksi rekisteröitynyt käyttäjä saa uusia tilauksia tehdessään omat yhteystietonsa valmiiksi täytettynä. Käyttäjä voi valita vastaanottaako tarjouksia sähköpostitse.

 

Asiakastiedot

Antamanne asiakastiedot ovat ainoastaan Fashion at Homen ja asiakkaan väliseen yhteydenpitoon eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Eri maksutavoissa kysyttävät maksutiedot tallentuvat ainoastaan pankille tai luottoyhtiölle, ei Fashion at Homelle eikä kenellekään muulle kolmannelle osapuolelle.

 

Tästä näet tietosuojaselosteemme

 

Yhteystiedot

tilaukset(at)fashionathome.fi